✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Apothekersassistent gevraagd in Noord-Brabant

Als er een apothekersassistent gevraagd wordt bij jouw apotheek in Noord-Brabant, kies er dan voor om gebruik te maken van detachering. Ons detacheringsbureau in Alphen aan den Rijn is kleinschalig waardoor we graag tijd vrijmaken voor onze opdrachtgevers en apothekersassistenten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Een ervaren apothekersassistent gevraagd bij jouw apotheek in Noord-Brabant

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, luisteren wij als farmaceutisch uitzendbureau graag naar al jouw wensen op het gebied van personeel. Daarmee gaan wij op zoek naar een ervaren apothekersassistent die direct aan de slag kan en niet ingewerkt hoeft te worden. Ben jij zelf een apothekersassistent en ben je wel toe aan een nieuwe (tijdelijke) opdracht? Ook dan komen we graag met jou in contact. Op basis van jouw kwaliteiten en interesses gaan we op zoek naar een apotheek in Noord-Brabant waar een ervaren apothekersassistent gevraagd wordt.

DIRECT JE CV UPLOADEN

Vind de perfecte match via ons detacheringsbureau

Ben je op zoek naar een nieuwe opdracht als apothekersassistent of wordt er bij jouw apotheek in Noord-Brabant naar een ervaren hulpkracht gevraagd? Bij Medimensen zoeken we graag naar de perfecte match voor alle partijen. Voor meer informatie over onze werkwijze neem je het best contact met ons op via 085 303 53 13 of pim@medimensen.nl.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx