MEDIMENSEN

Medimensen is een landelijk werkend detacheringsbureau dat zich richt op de detachering van farmacie- en zorgprofessionals zoals Apothekersassistenten en Apothekers. Wij beschikken over flexibel inzetbare medewerkers ten behoeve van de openbare apotheek, de instellingsapotheek, de poliklinische apotheek en de ziekenhuisapotheek.

ONS TEAM

Bij het aantrekken van de allerbeste farmacie- en zorgprofessionals uit de markt hanteren wij stelregels waaraan we consequent vasthouden. Zo selecteren wij uitsluitend hoog-gemotiveerde mensen. Daarnaast stellen wij als absolute voorwaarde dat zij uit bijzonder hout gesneden moeten zijn.
Als detacheringskracht wordt namelijk doorlopend veel van je gevraagd en verwacht. Een niet te onderschatten aspect aan het detacheringsvak dat – indien genegeerd – in de praktijk gegarandeerd leidt tot rendementsverlies. Wij breiden ons detacheringsteam daarom uitsluitend uit met ervaren vakmensen die in hogere mate beschikken over intrinsieke bevlogenheid, professionaliteit en flexibiliteit.

ONZE BELOFTE

Wij lossen uw bezettingsvraagstuk te allen tijde kwalitatief op.

0%
INZET
0%
FLEXIBILITEIT
0%
RESULTAAT