DETACHEREN IS EEN VAK

Medimensen is erin gespecialiseerd. Wij werken landelijk en detacheren, werven en selecteren Apothekers, Apothekersassistenten en verplegend/verzorgend personeel. Hierbij hanteren we een kwaliteitsstandaard waaraan we consequent vasthouden. Zo selecteren we uitsluitend hoog-gemotiveerde mensen. Onze continuïteit controleren wij door vast te houden aan onze missie: ‘kwaliteit door kleinschaligheid’. Met de komende muiskliks nemen wij je mee in een nieuwe beleving. Een beleving waarin duidelijk wordt waarom wij vinden dat Medimensen onderscheidend in haar dienstverlening is.

ONZE DIENSTEN

Detachering, Werving en selectie & Deta-vast

Wij beschikken over flexibel inzetbare medewerkers ten behoeve van de openbare apotheek, de instellingsapotheek, de poliklinische apotheek en de ziekenhuisapotheek.

ONZE DETACHERINGSKRACHTEN

Bij het selecteren van de allerbeste farmacie- en zorgprofessionals uit de markt stellen we als absolute voorwaarde dat zij uit bijzonder hout gesneden moeten zijn. Als detacheringskracht wordt namelijk doorlopend veel van je gevraagd en verwacht. Een niet te onderschatten aspect aan het detacheringsvak dat – indien genegeerd – in de praktijk gegarandeerd leidt tot rendementsverlies.

Wij breiden ons detacheringsteam daarom uitsluitend uit met ervaren vakmensen die in hoge mate beschikken over intrinsieke bevlogenheid, professionaliteit en flexibiliteit. Wij lossen uw bezettingsvraagstuk te allen tijde kwalitatief op.