✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Vacatures van een apotheek in Noord-Brabant

Bij Medimensen in Alphen aan den Rijn hebben we verschillende vacatures bij op zichzelf staande bedrijven, zoals een apotheek in Noord-Brabant. Als gespecialiseerd detacheringsbureau richten wij ons op apothekersassistenten die een vacature zoeken en het leveren van kwaliteit aan apotheken door heel Nederland, met name in Noord-Brabant. Wij helpen diverse bedrijven die vacatures voor een apotheek open hebben staan aan kwalitatief goed (tijdelijk) personeel. Dit kan voor één dag zijn, maar ook voor een langdurig traject.

Wij hebben vacatures bij leuke bedrijven, zoals een apotheek

Wij hebben diverse leuke vacatures van bedrijven in heel Nederland, zoals een vacature voor de functie van apothekersassistent in een ziekenhuis of een apotheek. Kwaliteit staat bij ons voorop, waardoor we altijd op zoek zijn naar ervaren medewerkers die direct aan de slag kunnen en de nodige kennis en expertise in huis hebben. Ideale kandidaten beschikken over uitstekende communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en kunnen effectief samenwerken in een team. Aandacht voor detail en het vermogen om nauwkeurig recepten te verwerken en te controleren zijn essentieel. Lijkt het jou leuk om afwisselend werk te doen en wil je graag in een apotheek aan de slag via een detacheringsbureau? Bekijk dan onze vacatures online en solliciteer eenvoudig voor een baan bij een apotheek. Hiervoor upload je eenvoudig je cv online.

Solliciteer eenvoudig online bij een apotheek in Brabant

Er wordt bij genoeg apotheken een apothekersassistent gevraagd in Noord-Brabant. Bij ons ervaar je korte communicatielijnen, waardoor we snel kunnen schakelen wanneer een apotheek in Brabant vacatures open heeft staan. Wil je meer informatie over onze vacatures bij een apotheek in het zuiden van Nederland? Neem dan telefonisch contact met ons detacheringsbureau op. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx