✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Vacatures van een apotheek in Noord-Brabant

Bij Medimensen hebben we verschillende vacatures bij op zichzelf staande bedrijven, zoals een apotheek in Noord-Brabant. Als gespecialiseerd detacheringsbureau richten wij ons op apothekersassistenten en het leveren van kwaliteit aan apotheken door heel Nederland. Wij helpen diverse bedrijven op het gebied van kwalitatief goed (tijdelijk) personeel. Dit kan voor één dag zijn, maar ook voor een langdurig traject.

Wij hebben vacatures bij leuke bedrijven, zoals een apotheek in Noord-Brabant

Wij hebben diverse leuke vacatures van bedrijven in heel Nederland, zoals een vacature voor de functie van apothekersassistent in een ziekenhuis of een apotheek in Noord-Brabant. Kwaliteit staat bij ons voorop, waardoor we altijd op zoek zijn naar ervaren medewerkers die direct aan de slag kunnen en de nodige kennis en expertise in huis hebben. Bij ons ervaar je korte communicatielijnen waardoor we snel kunnen schakelen wanneer een apotheek in Noord-Brabant vacatures open heeft staan.

DIRECT JE CV UPLOADEN

Solliciteer eenvoudig online

Lijkt het jou leuk om afwisselend werk te doen en wil je graag als apotheekassistent aan de slag via een detacheringsbureau in Alphen aan den Rijn? Bekijk dan onze vacatures online en solliciteer eenvoudig voor een baan bij een apotheek in Noord-Brabant. Hiervoor upload je eenvoudig je cv online. Heb je vragen of wil je meer informatie over het werken bij een apotheek of ziekenhuis via ons bureau? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 303 53 13 of 06-24248237 of stuur een e-mail naar pim@medimensen.nl. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx