TOEVAL BESTAAT NIET

Yin en Yang, EQ en IQ, hoofd en hart. Kortom: balans. Is het toeval dat je inmiddels na verschillende muiskliks nog steeds nieuwsgierig en enthousiast bent? Wij geloven niet in toeval. Wij zijn ervan overtuigd dat een passende relatie tussen Medimensen en jou ook met energie te maken heeft. Het moet gewoon goed voelen. Voor ons ben jij die perfecte aanvulling van ons (kleine) team, voor jou zijn wij niet alleen een werkverstrekker maar een oprecht en warm onderdeel van jouw leven.

IN DE PRAKTIJK

Je bent in dienst bij Medimensen en wordt tewerkgesteld bij verschillende opdrachtgevers in en om de provincie waarin je woont. Die detacheringsopdrachten kunnen zowel kort als langdurig zijn. Ondertussen heb je de zekerheid van een marktconform, vast inkomen met daarnaast de afwisseling die zo kenmerkend is voor de flexbranche. Omdat je veelal zult moeten reizen voor je opdrachten stellen wij je desgewenst een leaseauto met brandstofpas ter beschikking.
Als detacheringskracht is je pensioenopbouw ondergebracht bij de branchepensioenregeling voor de detacherings-/uitzendsector. Je staat er als detacheringskracht uiteraard niet alleen voor. Wij onderhouden veelvuldig contact met je en organiseren in/bij onze bijzondere huisvesting regelmatig informele groepsbijeenkomsten waar we in ontspannen atmosfeer met elkaar eten en bijpraten.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zijn op zoek naar mensen die heel bewust kiezen voor een klein team én voor dynamiek. Werken als detacheringskracht is en blijft tenslotte avontuurlijk. Wie reist voor zijn of haar werk heeft onvermijdelijk ook reistijd. Die combinatie maakt het detacheringsvak een ‘way of life’ die je moet liggen. Voor een geboren detacheringskracht is de reistijd van ondergeschikt belang.
Zij of hij vindt het leuk om telkens in een nieuwe omgeving te werken en haalt veel voldoening uit het afgeven van een goed visitekaartje en het ontzorgen van de opdrachtgever/Apotheker. Wij onderscheiden ons door onze vergaand kwalitatieve aanpak en zijn een detacheringsbureau dat zich richt op de allerbeste farmacie-professionals in de markt.
Bij Medimensen maak je onderdeel uit van een gelijkgestemd team dat er alles aan doet om onze naam op te bouwen en hoog te houden.

VACATURES

VACATURE APOTHEKERSASSISTENT


Vacature Apothekersassistent detachering
Gaat het bij jou na een paar maanden op dezelfde werkplek alweer kriebelen? Haal je juist uitdaging en voldoening uit een nieuwe werkomgeving? Zoek je naar stimulerende werkplekken waar je jouw vakkundigheid en professionaliteit kunt ontwikkelen naar het volgende niveau? Dan komen jouw talent en ervaring bij Medimensen uitstekend tot hun recht!


Functie inhoud
Als gedetacheerd Apothekersassistent bij Medimensen zorg jij ervoor dat onze opdrachtgevers krijgen waar zij ons voor inschakelen: het leveren van perfecte tijdelijke ondersteuning in hun apotheek. Dit doe je door:
• Jouw ervaring in te zetten bij het voortvarend oppakken van de gevarieerde werkzaamheden op je detacheringsopdracht.
• Het maximale uit iedere dag te halen door opdrachtgevers en patiënten blij te maken met je vakkennis, klantvriendelijkheid en toewijding bij alles wat je doet.
• Net even die stap extra te zetten om een onuitwisbare indruk achter te laten.
Op deze manier bouw je een schat aan ervaring op waardoor je super allround wordt in je vak. Je zult merken dat je voldoening haalt uit de uitdagingen die op je pad komen en waardering oogst binnen de apotheekteams waarvan je onderdeel uitmaakt. Opdrachtgevers gaan je dan ook zeker terugvragen!

Lees verder

KENNISMAKEN?

Wil je vrijblijvend nader kennismaken met Medimensen? Bel ons voor een persoonlijke afspraak.

personeel apotheek gezocht
detachering apotheekbranche

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx