✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Vacature apothekersassistent ziekenhuis

Voor een vacature als apothekersassistent in een ziekenhuis, polikliniek of ziekenhuisapotheek, bekijk je de diverse vacatures van Medimensen. Wij richten ons voornamelijk op apothekersassistenten en hebben vacatures voor diverse bedrijven in heel Nederland. Deze vacatures zijn over het algemeen voor de (kleinere) op zich staande apotheken. Wij hebben zowel korte als langdurige detacheringsopdrachten. Je bent bij ons verzekerd van een vast inkomen en de leuke afwisseling die hoort bij detachering.

Solliciteer op een vacature voor apothekersassistent in een ziekenhuis of polikliniek

Als detacheringsbureau hebben we veel vacatures voor bijvoorbeeld een apothekersassistent in een ziekenhuisapotheek. Dit kan bijvoorbeeld een vacature zijn voor een apothekersassistent in een ziekenhuis in Zuid-Holland of een polikliniek in Noord-Brabant. Wij zijn een klein uitzendbureau in Alphen aan den Rijn waar het leveren van kwaliteit voorop staat. Dit doen wij voor de kleinere op zichzelf staande apotheken door heel Nederland. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar ervaren vakmensen die in hoge mate beschikken over intrinsieke bevlogenheid, professionaliteit en flexibiliteit om ons team uit te breiden. Dankzij ons ruime aanbod aan vacatures als apothekersassistent in een ziekenhuisapotheek, polikliniek of ziekenhuis zit er altijd wel een passende vacature bij die goed bij jou past.

DIRECT JE CV UPLOADEN

Neem bij vragen contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in het werken voor een detacheringsbureau en vind je afwisseling erg leuk? Bekijk dan onze vacatures als apothekersassistent in een ziekenhuisapotheek en solliciteer direct. Twijfel niet en upload je cv online of neem contact met ons op. Heb je vragen of wil je meer informatie over een vacature als apothekersassistent in een polikliniek of ziekenhuis? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 085 303 53 13 of stuur een e-mail naar pim@medimensen.nl. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via 06-24248237 of via het online contactformulier. Wij staan graag voor je klaar bij het vinden van een leuke baan!

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx