✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Vacature voor een apothekersassistent in een ziekenhuis

Voor een geschikte vacature voor de functie van apothekersassistent in een ziekenhuis, poli-apotheek of ziekenhuisapotheek, bekijk je de verschillende vacatures bij Medimensen. Wij richten ons voornamelijk op de apothekersassistent en beschikken over diverse vacatures van bijvoorbeeld een ziekenhuisapotheek of poli-apotheek. Deze vacatures zijn over het algemeen van (kleinere) op zichzelf staande apotheken. Wij hebben zowel korte als langdurige detacheringsopdrachten. Je bent bij ons bureau in Alphen aan den Rijn verzekerd van een vast inkomen en de leuke afwisseling die hoort bij detachering.

Solliciteer op een vacature voor de functie van apothekersassistent in een ziekenhuis of poli-apotheek

Als detacheringsbureau hebben we veel vacatures die passen bij een apothekersassistent in een ziekenhuisapotheek. Dit kan bijvoorbeeld een vacature zijn voor een apothekersassistent in een ziekenhuis in Zuid-Holland of een poli-apotheek in Noord-Brabant. Wij zijn een klein uitzendbureau waar het leveren van kwaliteit voorop staat. Dit doen wij voornamelijk voor de kleinere, op zichzelf staande apotheken in Nederland. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar ervaren vakmensen die in hoge mate beschikken over intrinsieke bevlogenheid, professionaliteit en flexibiliteit. Dankzij ons ruime aanbod aan vacatures voor een apothekersassistent in een ziekenhuisapotheek, poli-apotheek of ziekenhuis, zit er altijd wel een vacature bij die goed bij jou past.

Neem bij vragen contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in het werken voor een detacheringsbureau en vind je afwisseling erg leuk? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct door online je cv te uploaden. Wie weet vervul jij binnenkort een vacature voor apothekersassistent in een ziekenhuisapotheek of poli-apotheek. Heb je vragen of wil je meer informatie over een vacature voor de functie van apothekersassistent in een poli-apotheek, een ziekenhuisapotheek of ziekenhuis? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar bij het vinden van een leuke baan als apothekersassistent of voor het vervullen van je vacature bij een ziekenhuis, ziekenhuisapotheek of poli-apotheek!

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx