✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Apothekersassistent gevraagd in Zuid-Holland

Als er een apothekersassistent gevraagd wordt bij jouw apotheek in Zuid-Holland, schakelt u het best de hulp in van Medimensen uit Alphen aan den Rijn. Wij zijn een kleinschalig en professioneel detacheringsbureau met veel ervaring in het detacheren van personeel voor diverse apotheken in Nederland. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van onze dienstverlening.

Wordt er een apothekersassistent gevraagd bij jouw apotheek in Zuid-Holland?

Als er een apothekersassistent gevraagd wordt bij jouw apotheek in Zuid-Holland, staan wij graag voor je klaar met professionele service. Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk waardoor we graag met je in gesprek gaan om al jouw wensen in kaart te brengen. Zodra wij een goed beeld hebben van jouw apotheek, kunnen we aan de slag gaan om een geschikte apothekersassistent te vinden. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en zoeken daarom altijd naar een assistent die ervaring heeft en direct aan de slag kan.

DIRECT JE CV UPLOADEN

Solliciteer zelf voor de functie van apothekersassistent

Wil jij zelf graag aan de slag gaan als apothekersassistent en heb je al enige ervaring? Wij kijken graag of we iets voor je kunnen beteken. We werken samen met diverse opdrachtgevers in heel Nederland die regelmatig op zoek zijn naar nieuwe tijdelijke hulpkrachten.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx

    Vraag ons naar de mogelijkheden

    Wordt er momenteel een apothekersassistent gevraagd bij jouw apotheek in Zuid-Holland en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ons detacheringsbureau? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 303 53 13 of door een e-mail te sturen naar pim@medimensen.nl. Wij geven je graag meer informatie over onze werkwijze.