✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Apothekersassistent gevraagd in Zuid-Holland

Als er een apothekersassistent gevraagd wordt bij jouw apotheek in Zuid-Holland, schakel je het best de hulp in van Medimensen uit Alphen aan den Rijn. Wij zijn een kleinschalig en professioneel detacheringsbureau met veel ervaring in het detacheren van personeel voor diverse apotheken in Nederland. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van onze dienstverlening.

Wordt er een apothekersassistent gevraagd bij jouw apotheek?

Als er een apothekersassistent gevraagd wordt bij jouw apotheek in Zuid-Holland, staan wij graag voor je klaar met professionele service. Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk, waardoor we graag met je in gesprek gaan om al jouw wensen in kaart te brengen. Zodra wij een goed beeld hebben van jouw apotheek, kunnen we aan de slag gaan om een geschikte apothekersassistent in Noord-Holland of elders te vinden. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en zoeken daarom altijd naar een assistent die ervaring heeft en direct aan de slag kan. Daarom kun je bij ons gerust een apothekersassistent inlenen voor werk in Zuid-Holland.

Solliciteer zelf voor de functie van apothekersassistent

Ben jij zelf op zoek naar een vacature als apothekersassistent en heb je al enige ervaring? Wij kijken graag of we iets voor je kunnen beteken. Er wordt namelijk door veel locaties naar een apothekersassistent gevraagd. We werken samen met diverse opdrachtgevers in heel Nederland die regelmatig op zoek zijn naar nieuwe tijdelijke hulpkrachten.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx

    Vraag ons naar de mogelijkheden

    Wordt er momenteel een apothekersassistent gevraagd bij jouw apotheek? Denk je dat detachering voor uw apotheek de juiste keuze is? Neem dan contact met ons detacheringsbureau op door te bellen naar 085 303 53 13 of door een e-mail te sturen naar pim@medimensen.nl. Wij geven je graag meer informatie over onze werkwijze.