✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Personeel voor een apotheek gezocht in Noord-Brabant

Wordt er nieuw personeel voor jouw apotheek gezocht in Noord-Brabant en wil je graag een detacheringsbureau inschakelen om een geschikte kandidaat te vinden? Dan kun je uitstekend terecht bij Medimensen in Alphen aan den Rijn. Wij hebben veel ervaring binnen de personele dienstverlening en zorgen daarbij altijd voor een persoonlijke benadering om zo de beste match te vinden voor alle partijen. Profiteer van onze expertise als er bij jouw apotheek personeel wordt gezocht.

Tijdelijk personeel voor jouw apotheek gezocht in regio Brabant

Als er tijdelijk nieuw personeel gezocht wordt bij jouw apotheek, helpen wij jou graag met deze zoektocht. Wij werken al voor vele opdrachtgevers in Nederland en helpen ook jouw apotheek met het vinden van een interim apothekersassistent. Of dit nu voor een paar dagen is of zelfs een paar maanden, wij gaan altijd op zoek naar de beste match om de vacature voor apothekersassistent te vervullen. Daarbij hechten wij veel waarde aan betrokkenheid. Door een persoonlijke band te creëren met onze opdrachtgevers en apothekersassistenten, kunnen we een goed beeld schetsen van de wensen en behoeften van alle partijen. Bovendien zorgen wij ervoor dat, indien er bij jouw apotheek tijdelijk personeel gezocht wordt, je gedurende de gehele inhuurperiode over dezelfde assistent beschikt. Ben je ergens anders gesitueerd? Dat is geen probleem. Wij helpen je bijvoorbeeld ook met zoeken naar personeel in Zuid-Holland.

Neem contact met ons op en maak gebruik van onze diensten

Als kleinschalig detacheringsbureau richten wij ons voornamelijk op de kleinere, op zichzelf staande apotheken in Nederland. Wordt er bij jouw apotheek naar nieuw personeel gezocht en wil je van onze diensten gebruikmaken om de perfecte kandidaat te vinden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx