✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Interim apothekersassistent in Noord-Brabant

Wil je graag een interim apothekersassistent inhuren die direct aan de slag kan gaan in jouw apotheek in Noord-Brabant? Maak dan gebruik van de diensten van Medimensen uit Alphen aan den Rijn. Wij zijn een professioneel en kleinschalig detacheringsbureau met ruim 25 jaar ervaring binnen de personele dienstverlening. Met onze ervaring en ons brede netwerk helpen wij jou graag aan een geschikte apothekersassistent.

Een interim apothekersassistent inhuren die past bij jouw apotheek

Als je voor jouw apotheek een ervaren interim apothekersassistent wilt inhuren, gaan wij altijd op zoek naar de meest geschikte optie. Om de beste match te vinden voor alle partijen, vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk. Betrokkenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en dragen grotendeels bij aan ons succes. Wij luisteren dan ook graag naar de wensen van zowel de opdrachtgevers als de apothekersassistenten zelf. Wil je bijvoorbeeld een assistent voor maar een paar dagen? Of ben je op zoek naar een hulpkracht voor een langere periode? In beide gevallen kun je bij ons terecht. Ook kun je een apothekersassistent inhuren in Gelderland. Als je in Utrecht een apothekersassistent wilt inhuren, doe je dat ook het best via ons bureau.

Verzeker jezelf van een goede assistent

Via ons ervaren detacheringsbureau vind je gegarandeerd een geschikte interim apothekersassistent die je kunt inhuren voor jouw apotheek. Ben je zelf op zoek naar een nieuwe functie bij een apotheek in Brabant en vind je het wel interessant om verschillende opdrachten uit te voeren? Ook dan komen wij graag met je in contact. Je bereikt ons door te bellen naar 085 303 53 13 of door een e-mail te sturen naar pim@medimensen.nl.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx