✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Inhuren van een apothekersassistent in Utrecht

Voor het inhuren van een apothekersassistent in regio Utrecht kun je uitstekend terecht bij Medimensen. Wij zijn een ervaren en professioneel uitzendbureau in Alphen aan den Rijn met opdrachtgevers door het hele land. Wil je graag gebruikmaken van onze diensten en profiteren van al onze voordelen? Ontdek dan wat wij voor je kunnen betekenen.

Uitstekende hulp bij het inhuren van een apothekersassistent in regio Utrecht

Als je een apothekersassistent voor een korte periode wilt inhuren voor jouw apotheek in Utrecht, zijn wij jouw ideale partner. We beschikken over een breed netwerk van ervaren apothekersassistenten die niet meer ingewerkt hoeven te worden en direct aan de slag kunnen. Zo is het dus ook mogelijk om een hulpkracht voor een paar dagen of weken in te huren. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, zorgen we bovendien voor een persoonlijke benadering. Een persoonlijke band met alle partijen zorgt te allen tijde voor de beste resultaten. Ook als je een assistent in regio Overijssel zoekt, staan wij voor je klaar. Of wil je een assistent inhuren in Noord-Holland?

Neem contact op met onze experts

Wil je graag een apothekersassistent inhuren die jouw apotheek in Utrecht komt versterken voor een bepaalde periode? Bij Medimensen zijn we je graag van dienst als er voor lange of korte tijd een apothekersassistent wordt gezocht. Bij vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met ons detacheringsbureau via 085 303 53 13 of pim@medimensen.nl. We helpen je dan graag verder.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx