✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Inhuren van een apothekersassistent in Gelderland

Voor het inhuren van een apothekersassistent in regio Gelderland maak je eenvoudig gebruik van de diensten van Medimensen uit Alphen aan den Rijn. Als farmaceutisch detacheringsbureau zijn we gespecialiseerd in het detacheren van voornamelijk apothekersassistenten voor apotheken in heel Nederland. Wij hechten daarbij veel waarde aan een persoonlijke benadering zodat we voor alle partijen de beste match kunnen maken.

Inhuren van een ervaren apothekersassistent voor jouw apotheek in Gelderland

Wil jij een ervaren apothekersassistent inhuren voor jouw apotheek in Gelderland? Dan zit je bij ons farmaceutisch uitzendbureau helemaal goed. Ons netwerk bestaat namelijk uit apothekersassistenten die niet alleen ervaren zijn, maar ook direct aan de slag kunnen. Ze hoeven niet ingewerkt te worden en zijn daardoor ook geschikt voor korte periodes. Wil je bijvoorbeeld een apothekersassistent inhuren voor enkele dagen of weken? Ook dan kun je gebruikmaken van onze diensten. We helpen je ook graag als je elders in Nederland gevestigd bent. Wil je bijvoorbeeld een assistent vragen in Noord-Brabant? Of wordt er een assistent gevraagd bij je zaak in Zuid-Holland? Ook dan schakel je ons in.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat we voor jouw apotheek kunnen betekenen op het gebied van detachering? Vraag ons gerust om meer informatie omtrent het inhuren van een apothekersassistent of onze vacatures in regio Gelderland. Wij zijn je graag van dienst. Je bereikt ons detacheringsbureau door te bellen naar 085 303 53 13 of door een e-mail te sturen naar pim@medimensen.nl.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx