✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Inhuren van een apothekersassistent in Noord-Holland

Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn van het inhuren van een apothekersassistent voor jouw apotheek in Noord-Holland? Bij Medimensen nemen we het detacheringsproces graag voor je uit handen. Wij zijn een kleinschalig detacheringsbureau in Alphen aan den Rijn met veel ervaring binnen de personele dienstverlening. Door onze kleinschaligheid kunnen wij onze aandacht goed verdelen en kan iedere opdrachtgever en werkzoekende rekenen op een persoonlijke benadering.

Een ervaren apothekersassistent inhuren voor jouw apotheek

Maak je gebruik van de diensten van Medimensen? Dan profiteer je van diverse voordelen. Niet alleen reken je bij ons op een persoonlijke benadering, maar je bent ook verzekerd van een apothekersassistent die direct aan de slag kan en veel ervaring heeft. Hierdoor is het ook mogelijk om een assistent voor maar een paar dagen in te huren. Hij of zij hoeft namelijk niet meer ingewerkt te worden. Een apothekersassistent inhuren voor jouw apotheek doe je dus altijd via ons professionele detacheringsbureau. Ben je op zoek naar een apothekersassistent in regio Gelderland? Of ben je gevestigd in het midden van het land en zoek je een apothekersassistent in Utrecht? Ook dan schakel je ons in.

Vraag ons gerust om meer informatie

Wil je meer te weten komen over onze dienstverlening voordat je een apothekersassistent gaat inhuren voor jouw apotheek of ben je benieuwd naar onze vacatures? Neem dan contact met ons op via 085 303 53 13 of pim@medimensen.nl en vraag gerust om meer informatie. Ons detacheringsbureau vertelt je graag alles over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx