✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Inhuren van een apothekersassistent in Overijssel

Wil je graag professionele hulp bij het zoeken en inhuren van een geschikte apothekersassistent voor jouw apotheek in Overijssel? Schakel dan de specialisten van Medimensen in uit Alphen aan den Rijn. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring binnen de personele dienstverlening en zorgen te allen tijde voor de beste match tussen opdrachtgever en apothekersassistent.

Wij bieden deskundig hulp bij het inhuren van een apothekersassistent in Overijssel

Ons detacheringsbureau is ondanks de vele jaren aan ervaring toch kleinschalig gebleven. Dit doen wij bewust zodat al onze opdrachtgevers en detacheringskrachten de aandacht krijgen die ze verdienen. Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk en zijn ervan overtuigd dat een dergelijke werkwijze voor de beste resultaten zorgt. Wil je graag via Medimensen een ervaren apothekersassistent inhuren voor jouw apotheek in Overijssel of zoek je personeel voor je apotheek in Noord-Brabant? Dan helpen we je graag verder.

Ervaar de kwaliteit van onze dienstverlening

Door onze kleinschaligheid en de betrokkenheid van onze experts, ben je bij ons verzekerd van de beste kwaliteit op het gebied van personele dienstverlening. Wil je hier gebruik van maken en met onze hulp een ervaren interim apothekersassistent inhuren voor jouw apotheek in Overijssel? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 085 303 53 13 of door een e-mail te sturen naar pim@medimensen.nl en plaats je vacature.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx