✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Apothekersassistent gezocht

Heb je als apotheker naar een goede apothekersassistent gezocht voor je apotheek in Noord-Brabant of Zuid-Holland, maar nog niemand gevonden? Medimensen is een interim-bureau in Alphen aan den Rijn dat zich richt op het inzetten van professionele uitzendkrachten. Onze focus ligt voornamelijk op de kleinere, op zichzelf staande apotheken door heel Nederland. Via ons vind je voor jouw apotheek in Noord-Brabant of Zuid-Holland dus gegarandeerd de apothekersassistent naar wie je hebt gezocht.

Apothekersassistent gezocht in het zuiden van Nederland

Als je gezocht hebt naar een apothekersassistent in Gelderland of Noord-Brabant of Zuid-Holland, wil je natuurlijk dat de functie tijdelijk goed wordt opgevuld. Medimensen zorgt hiervoor door kwaliteit te allen tijde voorop te zetten bij de invulling van een functie. Wordt er tijdelijk een apothekersassistent gezocht in jouw apotheek in Noord-Brabant of Zuid-Holland en heb je nog niemand gevonden? Wij zorgen voor een uitzendkracht die ervaring heeft, direct aan de slag kan en geen inwerkperiode nodig heeft. Of je nu voor een dag, een week, een maand of meerdere maanden iemand nodig hebt; met onze diensten bent je altijd verzekerd van dezelfde betrouwbare werker gedurende de gehele inleenperiode.

Diverse opties voor apothekersassistenten

Ben je zelf een apothekersassistent en heb je al gezocht naar een leuke baan in Noord-Brabant, Zuid-Holland of elders in Nederland waar je tijdelijk aan de slag kunt? Bij Medimensen hebben we verschillende vacatures voor apothekersassistenten in deze regio’s. Ook hebben we vacatures voor ziekenhuizen en poliklinieken. Bekijk het complete aanbod online en zet de juiste stap in jouw carrière.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx

    Neem contact met ons op voor een tijdelijke apothekersassistent

    Medimensen is een klein detacheringsbureau dat werkzaam is in heel Nederland. Wij schakelen snel en maken gebruik van korte lijnen voor duidelijke communicatie. Heb je al gezocht naar een apothekersassistent en wil je tijdelijk gebruikmaken van de diensten van ons uitzendbureau? Neem dan contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.