✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Apothekersassistent gezocht

Heb je als apotheker al een aantal weken naar een goede apothekersassistent gezocht voor je apotheek in Noord-Brabant of Zuid-Holland? Medimensen is een detacheringsbureau dat zich richt op detachering van apothekersassistenten. Onze focus ligt voornamelijk op de kleinere op zich staande apotheken door heel Nederland.

Apothekersassistent gezocht in Noord-Brabant of Zuid-Holland

Heb je tijdelijk een apothekersassistent nodig voor jouw apotheek in Noord-Brabant of Zuid-Holland en je hebt al een aantal weken gezocht? Wij zorgen voor een tijdelijke medewerker die ervaring heeft, direct aan de slag kan en geen inwerkperiode nodig heeft. Of je nu voor een dag, week, maand of langer iemand nodig hebt, met onze diensten bent je altijd verzekerd van dezelfde medewerkers gedurende de inleenperiode. Als je lang gezocht hebt naar een apothekersassistent in Noord-Brabant of Zuid-Holland wil je natuurlijk dat de functie tijdelijk goed wordt opgevuld. Medimensen zorgt hiervoor door kwaliteit te allen tijde voorop te zetten bij de invulling van een functie.

DIRECT JE CV UPLOADEN

Wij hebben verschillende vacatures voor apothekersassistenten

Ben je zelf een apothekersassistent en heb je al gezocht naar een leuke baan in Noord-Brabant, Zuid-Holland of elders in Nederland waar je tijdelijk aan de slag kunt? Bij Medimensen hebben we verschillende vacatures voor apothekersassistenten in deze regio’s. Ook hebben we vacatures voor ziekenhuizen en poliklinieken.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx

    Neem contact met ons op voor een tijdelijke apothekersassistent

    Medimensen is een klein detacheringsbureau dat werkzaam is in heel Nederland. Wij schakelen snel en maken gebruik van korte communicatielijnen, voor duidelijke communicatie. Heb je voor je gevoel al te lang gezocht naar een apothekersassistent en wil je tijdelijk gebruikmaken van de diensten van ons uitzendbureau in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 303 53 13 of stuur een e-mail naar pim@medimensen.nl.