✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Uitzendbureau apothekersassistent

Ben je als apotheker op zoek naar een uitzendbureau waar je terecht kunt voor een apothekersassistent die direct inzetbaar is? Schakel Medimensen in Alphen aan den Rijn in voor een goede uitzendkracht voor jouw apotheek in Noord-Brabant, Zuid-Holland of elders in Nederland. Wij zijn een uitzendbureau dat zich richt op apothekersassistenten. Wij zijn erg flexibel in het uitlenen van onze vakmensen. Het is namelijk mogelijk om zelfs voor één dag een uitzendkracht voor jouw apotheek in Noord-Brabant of Zuid-Holland te regelen.

Een gespecialiseerd uitzendbureau voor een deskundige apothekersassistent

Als je op zoek bent naar een uitzendkracht voor jouw apotheek of polikliniek wil je natuurlijk verzekerd zijn van kwaliteit. Of het nu voor één dag of een aantal maanden is, bij ons ben je als opdrachtgever verzekerd van een deskundige medewerker. Wij zorgen ervoor dat dit altijd dezelfde persoon is. Indien er tussentijds iemand anders bij jou komt werken, wordt dit alleen in overleg gedaan.

Maak gebruik van onze diensten

Bij ons uitzendbureau ervaar je geen minimale inleentermijn of opzegtermijn wanneer je een uitzendkracht (apothekersassistent) inschakelt voor jouw apotheek of ziekenhuis. Wanneer je gebruikmaakt van onze diensten is het mogelijk om een g-rekening te openen voor je tijdelijke medewerker. Wij breiden het team bij ons detacheringsbureau uitsluitend uit met ervaren vakmensen die in hoge mate beschikken over intrinsieke bevlogenheid, professionaliteit en flexibiliteit. Voeg dus direct jouw vacature voor een apothekersassistent toe aan ons aanbod.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx

    Schakel ons in voor deskundige hulp

    Wil je meer te weten komen over het inlenen van een apothekersassistent bij ons uitzendbureau? Of ben je dringend op zoek naar een apothekersassisent die zelfstandig aan de slag kan voor jouw apotheek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen graag voor een deskundige medewerker die beschikt over de nodige ervaring en kennis en die je niet hoeft in te werken, maar direct aan de slag kan.