✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Inlenen van een apothekersassistent in Zuid-Holland

Medimensen is een detacheringsbureau in Alphen aan den Rijn waar je terecht kunt voor het inlenen van een apothekersassistent voor jouw apotheek of ziekenhuis in Zuid-Holland of Noord-Brabant. Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen we snel schakelen. Zelfstandige, openbare en poliklinische apotheken door het hele land kunnen bij ons een apothekersassistent inlenen van de hoogste kwaliteit.

Het inlenen van een ervaren apothekersassistent voor jouw apotheek in het zuiden van Nederland

Als je een apothekersassistent wilt inlenen voor jouw praktijk, is dat voor ons detacheringsbureau geen enkel probleem. Als uitzendbureau werken wij namelijk landelijk. Wij zijn een klein detacheringsbureau waar kwaliteit te allen tijde voorop staat. Wij zorgen voor vakmensen die direct aan de slag kunnen. Dankzij hun expertise en ervaring hebben ze geen inwerkperiode nodig. Bij het inlenen van een apothekersassistent is het bij ons mogelijk om een g-rekening te openen waarmee je alleen de loonheffingen en/of de btw aan ons kunt betalen. Dus heb je lange tijd zonder succes naar een apothekersassistent gezocht? Kom dan via ons een apothekersassistent inlenen.

Maak gebruik van onze flexibiliteit

Wil je graag gebruikmaken van onze diensten en wil je (tijdelijk) een apothekersassistent inlenen voor jouw apotheek of ziekenhuis in het zuidwesten van Nederland? Neem dan contact met ons op. Wij zijn erg flexibel en je ervaart geen minimale inleen- of opzegtermijn. Bij ons bureau kun je gedurende de gehele periode dezelfde apothekersassistent inlenen. Bel voor de mogelijkheden naar 085 303 53 13 of stuur een e-mail naar pim@medimensen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx