✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Inlenen van een apothekersassistent in Zuid-Holland

Medimensen is een detacheringsbureau waar je terecht kunt voor het inlenen van een apothekersassistent voor jouw apotheek of ziekenhuis in Zuid-Holland of Noord-Brabant. Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen we snel schakelen. Wij staan klaar voor zelfstandige/openbare en poliklinische-/ziekenhuisapotheken door het hele land en leveren altijd vakmensen van de hoogste kwaliteit.

Het inlenen van een ervaren apothekersassistent voor jouw apotheek in Zuid-Holland of Noord-Brabant

Of je nu een apothekersassistent wilt inlenen voor jouw praktijk in Noord-Brabant of Zuid-Holland, dat is voor ons geen enkel probleem. Als uitzendbureau werken wij namelijk landelijk. Wij zijn een klein detacheringsbureau in Alphen aan den Rijn waar kwaliteit te allen tijde voorop staat. Wij zorgen voor vakmensen die direct aan de slag kunnen. Dankzij hun expertise en ervaring hebben ze geen inwerkperiode nodig. Bij het inlenen van een apothekersassistent in Zuid-Holland of Noord-Brabant is het bij ons mogelijk om een g-rekening te openen waarmee je alleen de loonheffingen en/of de btw aan ons kunt betalen.

DIRECT JE CV UPLOADEN

Maak gebruik van onze flexibiliteit

Wil je graag gebruikmaken van onze diensten en wil je (tijdelijk) een apothekersassistent inlenen voor jouw apotheek of ziekenhuis in Noord-Brabant, Zuid-Holland of elders in Nederland? Neem dan contact met ons op. Wij zijn erg flexibel en je ervaart geen minimale inleen- of opzegtermijn. Je bent altijd verzekerd van dezelfde apothekersassist gedurende de gehele periode. Bel voor de mogelijkheden naar 085 303 53 13 of stuur een e-mail naar pim@medimensen.nl. Je kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx