✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Personeel voor jouw apotheek gezocht in Zuid-Holland

Wordt er personeel gezocht voor jouw apotheek in Zuid-Holland en wil je ons kleinschalige detacheringsbureau inschakelen om een geschikte medewerker te vinden? Wij helpen je graag verder. Door onze kleinschaligheid als interim-bureau in Alphen aan den Rijn weten we iedere opdrachtgever en detacheringskracht onze volledige aandacht te geven. Wij hechten dan ook veel waarde aan een persoonlijke benadering. Door een goede band op te bouwen met zowel de apotheek als detacheringskrachten, kunnen we de wensen en behoeften van beide partijen beter in kaart brengen en zo de best mogelijke match creëren.

Ervaren en direct inzetbaar personeel voor jouw apotheek gezocht

Als er in jouw apotheek in het zuiden van Nederland naar personeel wordt gezocht dat direct inzetbaar is, helpen de experts van Medimensen jou graag met deze zoektocht naar een ervaren medewerker. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een interim apothekersassistent in Zuid-Holland die voor een korte periode bij jou aan de slag gaat? Dan is het belangrijk dat diegene geen inwerktijd nodig heeft en direct inzetbaar is. Daarom gaan wij altijd op zoek naar apothekersassistenten met ervaring. Ons brede netwerk biedt voor iedere opdrachtgever wel een oplossing op het gebied van personeel. Er is bovendien geen minimale inleentermijn bij detachering voor je apotheek. Wordt er in jouw apotheek bijvoorbeeld een medewerker gezocht voor een dag of voor een week? Dan is ook dat geen enkel probleem.

Op zoek naar een nieuwe opdracht als apothekersassistent

Wij helpen natuurlijk niet alleen apotheken waar personeel wordt gezocht, maar ook de medewerker zelf. Ben jij een apothekersassistent met veel ervaring in het vak en ben je toe aan een nieuwe functie of tijdelijke opdracht? Wij helpen je graag op weg. In een persoonlijk gesprek komen we graag meer te weten over jouw kwaliteiten en ambities, om vervolgens op zoek te gaan naar een geschikte opdrachtgever.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx

    Profiteer van onze ervaring in de personele dienstverlening

    Wordt er in jouw apotheek naar personeel gezocht en denk je dat wij met onze ervaring wel een ervaren medewerker kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via 085 303 53 13 of pim@medimensen.nl en vraag naar de mogelijkheden. Als je al lang naar personeel hebt gezocht voor je apotheek, heb je via ons zo een medewerker gevonden.