✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Detachering voor jouw apotheek

Als professioneel detacheringsbureau regelen wij graag de detachering van het personeel van jouw apotheek. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe apothekersassistent die direct aan de slag kan gaan? Dan ben je bij Medimensen op de juiste plek. Wij hechten namelijk veel waarde aan kwaliteit en zorgen te allen tijde voor een assistent die van toegevoegde waarde is voor jouw apotheek.

De detachering van een tijdelijke assistent voor jouw apotheek

Via detachering vind je vakkundig personeel om je apotheek te komen versterken. Of je nu een assistent nodig hebt voor een paar dagen of voor een langere tijd, bij Medimensen zoeken we graag naar een apothekersassistent die aansluit bij jouw wensen. Om de beste match te garanderen, vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk. Wij blijven dan ook een kleinschalig detacheringsbureau met veel aandacht voor zowel de werkzoekenden als de opdrachtgevers. Wil jij dit ook ervaren? Dan bespreken wij graag samen de mogelijkheden van detachering voor jouw apotheek.

Ervaar onze diensten

Wil je graag gebruikmaken van detachering om een geschikte interim apothekersassistent te vinden voor jouw apotheek? Neem dan contact op met ons detacheringsbureau uit Alphen aan den Rijn door te bellen naar 085 303 53 13 of een e-mail te sturen naar pim@medimensen.nl. Ook via het contactformulier kun je ons bereiken. Wij helpen je graag verder.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx