✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Interim apothekersassistent in Zuid-Holland

Wil je graag een interim apothekersassistent inhuren voor jouw apotheek in Zuid-Holland? Vraag de experts van Medimensen dan gerust om hulp. Ons kleinschalige detacheringsbureau in Alphen aan den Rijn helpt apothekers in heel Nederland met het vinden van een geschikte assistent, zowel voor een korte als voor een langere periode. Wil je bijvoorbeeld een apothekersassistent inhuren voor maar een paar dagen? Dan is het belangrijk dat diegene direct aan de slag kan en niet ingewerkt hoeft te worden. Bij ons professionele detacheringsbureau zorgen we daarom altijd voor direct inzetbare apothekersassistenten met veel ervaring.

Een interim apothekersassistent inhuren voor jouw apotheek

Bij Medimensen helpen we verschillende opdrachtgevers in Zuid-Holland met het inhuren van een geschikte interim apothekersassistent. Ook als je ergens anders actief bent en u bijvoorbeeld een apothekersassistent wilt inhuren in Overijssel, kun je bij ons terecht. Wij zorgen daarbij altijd voor een persoonlijke band met zowel de opdrachtgever als de detacheringskracht. Door alle partijen persoonlijk te benaderen, kunnen we beter inspelen op ieders wensen en behoeften. Dit zorgt er dan weer voor dat wij iedere detacheringskracht aan de meest geschikte opdrachtgever kunnen koppelen. Kwaliteit, aandacht en schaalgrootte zijn voor ons dan ook bepalend voor blijvend succes en continuïteit. Door kleinschalig te blijven, kunnen we namelijk iedere opdrachtgever en apothekersassistent onze volledige aandacht geven.

Als apothekersassistent op zoek naar een nieuwe opdracht

Ben jij zelf een ervaren apothekersassistent en op zoek naar een nieuwe interimfunctie of opdracht in de omgeving van Zuid-Holland? Dan komen we graag met jou in contact. We bespreken dan jouw kwaliteiten, ambities en interesses om vervolgens op zoek te gaan naar een opdrachtgever die uitstekend bij jou past. Wil je liever aan de slag gaan als medewerker voor een apotheek in Noord-Brabant of Utrecht? Ook dat is mogelijk. Wij zijn in bijna heel Nederland actief voor verschillende op zichzelf staande apotheken.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx

    Kom met ons in contact om jouw wensen te bespreken

    Of je nu als ervaren apothekersassistent op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of als apotheker een interim hulpkracht wilt inhuren; wij staan graag voor je klaar. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen door contact met ons op te nemen. Je bereikt ons door te bellen naar 085 303 53 13 of door een e-mail te sturen naar pim@medimensen.nl.