✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Personeel voor jouw apotheek gezocht in Zuid-Holland

Wordt er personeel voor jouw apotheek gezocht in Zuid-Holland en wil je ons kleinschalige detacheringsbureau inschakelen om een geschikte medewerker te vinden? Wij helpen je graag verder. Door onze kleinschaligheid weten we iedere opdrachtgever en detacheringskracht onze volledige aandacht te geven. Wij hechten dan ook veel waarde aan een persoonlijke benadering. Door een goede band op te bouwen met opdrachtgevers en detacheringskrachten, kunnen we de wensen en behoeften van beide partijen beter in kaart brengen en zo de best mogelijke match creëren tussen apotheek en apothekersassistent.

Ervaren en direct inzetbaar personeel voor jouw apotheek gezocht in Zuid-Holland

Als er in jouw apotheek in Zuid-Holland naar personeel wordt gezocht dat direct inzetbaar is, helpen de experts van Medimensen uit Alphen aan den Rijn jou graag met deze zoektocht naar een ervaren medewerker. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een interim apothekersassistent die voor een korte periode bij jou aan de slag gaat? Dan is het belangrijk dat diegene geen inwerktijd nodig heeft en direct inzetbaar is. Daarom gaan wij altijd op zoek naar apothekersassistenten met ervaring. Ons brede netwerk biedt voor iedere opdrachtgever wel een oplossing op het gebied van personeel. Er is bovendien geen minimale inleentermijn bij de detachering van een apothekersassistent. Wordt er in jouw apotheek in Zuid-Holland bijvoorbeeld een medewerker gezocht voor een dag of voor een week? Dan is ook dat geen enkel probleem.

DIRECT JE CV UPLOADEN

Op zoek naar een nieuwe opdracht als apothekersassistent

Wij helpen natuurlijk niet alleen apotheken in Zuid-Holland waar personeel wordt gezocht, maar ook de medewerker zelf. Ben jij een apothekersassistent met veel ervaring in het vak en ben je toe aan een nieuwe functie of tijdelijke opdracht? Wij helpen je graag op weg. In een persoonlijk gesprek komen we graag meer te weten over jouw kwaliteiten en ambities, om vervolgens op zoek te gaan naar een geschikte opdrachtgever.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx

    Profiteer van onze ervaring in de personele dienstverlening

    Wordt er in jouw apotheek in Zuid-Holland naar personeel gezocht en denk je dat wij met onze ervaring wel een ervaren medewerker kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via 085 303 53 13 of pim@medimensen.nl en vraag naar de mogelijkheden.