✓ Detachering van farmacie- en zorgprofessionals

✓ Gericht op detachering van apothekersassistenten

✓ Kwaliteit door kleinschaligheid

Farmaceutisch uitzendbureau

Medimensen in Alphen aan den Rijn is een farmaceutisch uitzendbureau dat zich richt op het vinden van geschikt personeel voor diverse apotheken in heel Nederland. Wij hebben ruim 25 jaar aan ervaring in de personele dienstverlening maar blijven desondanks kleinschalig. Hierdoor bouwen we een persoonlijke band op met zowel opdrachtgevers als werkzoekenden. Een goede relatie met alle partijen zorgt namelijk voor de beste resultaten.

Een farmaceutisch uitzendbureau gericht op kwaliteit en betrokkenheid

Bij ons detacheringsbureau hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering. Kwaliteit staat bij ons namelijk voorop en betrokkenheid en kleinschaligheid dragen bij aan het verbeteren van deze kwaliteit. Als farmaceutisch uitzendbureau luisteren we dan ook graag naar al jouw wensen voor de vacature. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar iemand met veel ervaring die direct aan de slag kan voor een korte periode? Of ben je eerder op zoek naar personeel in Zuid-Holland dat voor meerdere maanden bij jouw apotheek aan de slag gaat? Laat het ons weten, dan gaan wij graag voor je aan de slag.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een nieuwe apothekersassistent? Word dan een van onze opdrachtgevers? Of ben je juist op zoek naar een vacature voor een apothekersassistent in het ziekenhuis? In beide gevallen kun je bij ons farmaceutisch uitzendbureau terecht. Neem gerust contact met ons op via 085 303 53 13 of pim@medimensen.nl voor meer informatie.

UPLOAD DIRECT JE CV

    Kies je bestand. pdf, doc of docx